Otroligt dumt!

Alltså jag blev alldeles häpen över hur denna Delmon Haffo uttalade sig över Annika Strandhäll. Ok kanske man inte som politiker i den positionen heller skojar om att män inte borde ha rösträtt, lite får man nog tänka sig för. Men sen kommer nästa ljushuvud, i en livs sändning ber henne fara åt helvete och kallar henne hora. Visserligen tror han inte att han är live. Men jag tyckte det visar en hel del om honom ändå och de som skrattar och har kul i bakgrunden! Hur smart får man vara!!!!

Delmon Haffo

Ja ja mycket ska man höra innan öronen trillar av! Idag blir det skriva ner två koreosar, sen jobb på eftermiddagen. Syster yster från Stockholm kommer idag, kuuul. Imorgon blir det fest, Pian fyller 60 år 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: