Förklyld!!!

Fasiken jag börjar bli förkyld, inget vidare kul alls!!! Fast jag känner mig ändå bättre än igår kväll när jag gick och la mig. Hoppas det inte blir värre än så här, jag ska ju kunna sjunga oxå.

Idag är det zumba Gold! Jag har sökt efter en bra flamenco men inte hittat nån direkt. Men då kom jag på att under den första säsongen jag körde hade jag en bra som alla gillade. och nu är det ju ett tag sen, några av de som var med då finns med nu så de kanske kommer ihåg den. Den är rolig, det är lite fart, så den blir det. Jag tyckte själv det var jätte roligt att dansa den igen.

Igår hade jag en verkligt LAT dag, det blev inte många steg på klockan igår. Jag låg i soffan i säkert två timmar på kvällen. Det blev ingen kör så jag blev kvar i soffan och glotta tv. Det var riktigt sköööönt!

Min lilla fina Alicia kom och hälsade på med Dennis och Mathilda igår. Hon är så himla fin, aktiv kommer hot att bli, det är hon redan nu. Det är mycket fart i den flickan. Hon är så himla söt, man kan bara inte låta bli att gossa med henne. Savannah leker och är verkligen en bra faster.

Ja ja nu ksa jag vidare, jag ska börja gå igenom Gold låtarna. Sen ut på prommis med hundarna en sväng. Det är blött och inget vidare kul väder men ut måste man!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: