Ont i halsen!!!

O nej, det känns i halsen, det har jag inte tid med!!! Började redan för ett par dagar sen känna av det men har förskjutit det hela! Hoppas det inte blir värre än det här. Jag har en hel del på planeringen, zumba Gold, uppvisning på lördag med zumborna, Pias fest på kvällen, vi ska sjunga där, jag har verkligen inte tid med detta!!!!

Hade 3 pass igår, det var ju Tisdag så 2 kids pass och sen fitness passet på det. Kids passen gav ungefär 12000 steg och fitness passet strax över 8000!!! Jag har ju alltid på mig klockan så jag har lite koll. Så stegen hamnade på över 37 000 igår!!! Inte illa va! Men lugn mina vänner, jag har dagar då jag inte ens kommer över 10 000. Så lata mig kan jag med 🙂

 

Tror max pulsen låg på 189. lägsta puls genom passen 85, medel puls på 144 och jag hade gjort 350% av mitt mål. Friskt trampat igår 🙂

Jag ska och klippa håret idag, fan vad skönt det ska bli och bli av med denna förbaskade kaluffs!! Det känns som om jag har en mössa på skallen.

Öva lite på morgondagens låt. Jag har inte hittat nån bra flamenco men kom på att under den första omgången zumba Gold så hade jag en bra flamenco som alla gillade så den tar vi tillbaka. För vad jag kommer ihåg så är det bara 3 av mina deltagare som gjort den tidigare. Och det är ju nu ett tag sen så de kanske inte ens kommer ihåg den.

Min dotter är sten sur på mig just nu! Hon brukar gå med sin kompis till skolan, men nu skulle kompisen åka bil. Så jag sa att jag kan köra henne, det är rätt blött ute och deras normala gångväg är avstängd, de gräver där så de måste ta en rätt stor omväg för att komma till skolan. Hon ville åka redan 07,30, de börjar 08! Jag sa nej, skolan är stängd och ska du då stå utanför i 20 minuter innan dörrarna öppnas. Nu tjurar hon i hallen. Men det får hon göra i 5 minuter till 🙂

Ut och promenera med vovvarna en sväng lite senare idag, sen bara lata sig hela dagen och kvällen, det tycker jag att jag är värd idag 🙂

CU

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Nov 16, 2016 @ 09:53:58

    Voj jumala vad har ni för stegräknare?? 🙂
    Krya på

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: