Ont i knäet!

Jävlar, jag börjar ha ont i det andra knäet nu, det är ju det högra som av och till tjorvat. Nu har jag ont i vänster! I det högra har jag oftast ont på utsidan av knäet men nu har jag ont på insidan av det vänstra, det är nått annat i det. Det känner jag. I det känns det som om benet skrapar mot varann….. fan säger jag!

Idag blir det jobb, 10-21,30, gulligt!!!! Jag är så jävla trött på dessa pass på helgerna, nu jobbar jag både lördag och söndag, 10-21,30, nästan helg har jag Fredag 08,30-20,30 och sen lördag, söndag 12,15-22! Det är inget kul att båda helgerna vara borta så länge på kvällen! Och hos oss är det ett jävla bråk om schemat alltid lite då och då!

Haparanda levererar, minus 18 grader! Det kom lite snö igår, ett par centimeter kanske. Men enligt väder prognosen så kommer det att snöa under nästa vecka!

wp-1478938167865.jpg

Man ser riktigt att det är kallt! Nä nu ska jag hoppa i duschen, jobbet kallar strax.

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: