Lite snö

Snöar lite lätt här i Happis just nu, hoppas det avtar och att det inte blir såna massor som de haft söderut. Stackrarna när det börjar smälta för det gör det ju garanterat på några dagar bara. Det är inte som här, kommer det en meter så stannar den metern till April!!!

Övat Zumba Gold chair nu på morgonen, jag ska iväg och hålla zumba på E- villan. Ska bli kul, vi har nu planerat det sen Oktober men antingen så har jag jobbat, de har haft stängt eller så har det varit få brukare på plats. Men idag har de ännu inte ringt så hoppas det går idag då.

Jag hade ju min Gold grupp igår, de är så härliga, jag älskar Gold, man hinner njuta mer, dansa mer, otroligt härligt! Jag får bromsa mig själv lite för att inte dra in för mkt fitness, nått slinker in här och där. Men alltid ha i minnet inte för djupt, inte för snabbt, inte för högt, inga vridningar eller hopp. Många var sjuka igår, nästan halva klassen. Det går lite av varje här nu, förkylningar, lunginflammation och lite av varje. Hoppas de är tillbaka nästa vecka iallafall.

Nä nu fixa frillan, packa väskan, få i mig lite frulle, det är snart dags 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: