Gårdagen

Gårdagen gick bara bra, vi städade jag och Danne, bara vi kom igång så gick det i ett enda huj som vi brukar säga! Mamma och Kalle kom vid 13, pojkarna kom, Nette och lilla Alicia. Mathilda var sjuk och var hemma. Annika och Thomas kom senare på kvällen. Savannah fick ihop pengar till sin efterlängtade iphone. Hon ska ju köpa Mathildas när Mathilda får sin nya. Den är beställd men leverans tiden är 5 veckor! Nu är det bara 2 veckor kvar till nesta omgång fester! Alle först den 18/11 han fyller 20 år, Pian den 1:e hon blir 60 och sen Rasmus den 20:e som fyller 14! Usch det blir ett jäkla ätande igen!!!! Tycker vår familj inte gjort annat än haft fester och käkat sen September!

Jobb idag, 12.15-22! Fritiden är inget problem. Men jag tänkte hinna köra igenom STRONG innan jag far och jobbar. Så it’s time for the cellar! Idiotiskt förresten när man laddar ner låtar på datorn. Laddade ner en Shakira låt fr zumba i veckan. Glömde dra den från den lilla pilen högst uppe i högra hörnet på webbläsaren. Gör du inte det innan du stängt av så sparas den som inte någonstans, jag har sökt den överallt med hjälp av sökverktyget och den finns ingenstans, den syns under filhämtningar men det går inte att klicka på den!! Ja kan man tänka, det är ju bara att hämta den på nytt. Men si det går inte, man kan bara ladda ner en gång fr zumba sida! Nå jag får konvertera fr youtube då!

Nä nu jäklar ska det sättas igång här 🙂

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Nov 07, 2016 @ 08:25:56

    21:a fyller jag år, men fest den 19:e

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: