Fest igen

Jobbade ju förra natten, det gick bra. Det är rätt skönt att göra natt som extra. Då får jag välja det själv och när jag ska jobba sen jobbar jag bara en natt, fler skulle inte min magen orka med. Men en natt är kul och det ger mycket timmar. Ofta har vi rätt lugnt på natten men det kan hända att det är livat hela natten med. Nu var det en mitt emellan natt, inte lugn, inte livad men mycket spring för mig fram och tillbaka.

Vaknar idag med stans huvudvärk, jag har nog sovit dåligt, Savannah har sovit med oss. Jag har jätte ont i nacken med, stel som en pinne men det kan bero på att det blivit kallare med, minus 9 när jag steg upp. Snön har börjat visa sig, nu finns pytte lite på marken, lite vitt puder, mestadels frost

wp-1478332057769.jpg

Nä nu måste jag ta mig en treo, minskat på dom enormt, tog inte en enda på 5 månader, men nu när hösten är på väg så känner jag det i kroppen, framför allt i nacken, och det är så jävla jobbigt innan den kommit igång.

Dagen är redo att sparkas igång! Savannah har kalas för släkten idag, förra veckan var ju för kompisarna. Så huset ska städas lite, jag har handlat klart, ska baka en kaka. Men nu är Danne oxå ledig med mig så vi hinner tillsammans.

Jag hade haft så lust att gå ner och köra ett STRONG pass idag men jag hinner inte! 😦 Nå kanske imorgon på morgonen innan jobbet då. Lyssnar just nu på nästa veckas salsa, har flera nya på G. Uppvärmningen ska bytas ut, sen salsan, skulle ha lust att att ta reggaeton låten som Beto hade nu sist…. den var skit bra. Men vi får se hur mkt jag hinner, jag har ju ungarna oxå, till den större gruppen är koreon klar, jag kan den men de mindre måste jag hinna jag köra in! Men där har man ju en breakdown, man kör en bit i taget, börjar om fr början, tar nästa frekvens osv. Så det är är lugnt. Det är lördag och jag har inte många dagar på mig, zumborna är på tisdag, 2 kids pass och sen fitness! Usch nu hittade jag en till!!!!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: