Brr kallt!

Usch det känns inget kul! De första snöflingorna har fallit, det har snöat lite grann två gånger nu, inget som har stannat men man vet ju vad som väntar!

Zumba Gold idag, underbart, jag älskar Gold, jag vet inte varför men det känns så avslappnat och härlig stämning i den gruppen. Alla mina zumbor är underbara på sitt sätt. På fitness får jag riva lös ordentligt, där behöver jag inte hålla igen, full gas! I kids grupperna där kommer lekandet in i bilden, fast jag är över 50 år så älskar jag att leka. Och sen är ju bara barn för underbara. Mitt i dansen så visar en flicka upp, titta Anna jag har ett plåster!!! ❤ Vad gör man ju man dansar på, uppmärksammar det fina plåstret mitt i movesen.

Jag har inte hunnit med STRONG alls!!! Dessa veckor har varit fullspäckade och jag måste ju prioritera det jag håller på med. Men jag tror jag ska plocka med mig datorn på söndag och fara på Fysio på dagen och köra igenom det…. eller så gör jag det hemma i källaren. Helg jobben börjar ni igen… usch!

Försökte gå in på min mail via mobilen men det gick inte, vete fan om mail programmet kraschat eller vad det är…. provar starta om den… igår höll den på att skumma sig, jag kunde inte svara, folk sa att de hörde mig men som om jag pratade i en bunker. Men jag hörde inte dom! Jag vet inte om det hade att göra med bluetooth lurarna, jag hade kopplat bort dom men Danne sa att det kan tjorva lite när man använder dom… eller så höll jag inte in knappen tillräckligt länge i lurarna…japp det hjälpte att starta om mobben, nu funkade mailen oxå 🙂

Ja ja iväg och fånga dagen!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: