Går i 300!

Herregud vilken dag det var igår!!! Steg upp efter 06 och gjorde frulle till ungarna och såg till att de kom till skolan. Sen startade galenskaperna, fixade lite halloween här hemma, inte nu allt för mkt pynt men lite iallafall.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag ska fota när det blir mörkt, det ser ju inte lika spookie ut på dagen. Judith i lådan är med som vanligt i hallen, kistan är med med gubben i minns inte vad han hette nu igen, lilla skelettet vid dörren. Nytt för i år är stora gubben som hänger där. Han pratar och lyser han med. Undrar vad vi ska döpa honbom till?

Efter pyntandet drog vi iväg på halloween jakt, utklädnad och smink plus handling av lite mat och godis. Idag måste man väl köpa en skål som är klar vi dörren ifall det kommer ungar och tigger så man slipper nått bus på gården!

Vi käkade tacos och sen var det bara att kasta mig i sminket, lösöga, stor näsa av vax, skotthål och svarta tänder, håret stod rakt upp och sprayades vitt men det blev blått. Hoppa i kläderna och iväg till Fysioteket på halloween bus!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vårt härliga gäng! Min näsa och mitt skotthåll rann av under svetten 😀 Jag hade för dagen två utstyrslar först invigningen i lång klänning och kvast och sen åkte det av när det blev min tur att inta scenen!

När jag kom hem var det duschen och sen hämta barn från discot och sen soffan!! Vet ni hur skönt det var!

Idag blir det handling till Savannahs kalas, iväg och skrämma barn på stationen. Jag har äran att få lilla Alicia och sova över hos oss. Hon kommer vid 20 skulle jag tro, jag slutar då på stationen. Imorgon blir det fortsatt spookie på Stationen, vi har hyrt den till kalaset 🙂

Nä nu gäller det att hoppa i kläderna, fixa frillan och iväg 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: