Tom i bollen!

Alltså satt och glodde flera minuter på rubrik raden och visste inte vad tusan jag skulle döpa mitt inlägg till! Så så fick det bli som det blev 🙂

Jobbade mitt mastodont pass igår, idag bara en kort kväll, skönt! Alla fönster är tvättade, jag har bytt gardiner i vardagsrummet, nu ska jag hitta en lampa dit och sen sen ska jag börja byta gardiner i kök och de andra rummen. Lite höstigare gardiner är kanske på sin plats.

Idag blir det att gå igenom Gold passet och sen ungarnas låtar. Kidsen startar nästa vecka!!! Spännande 🙂

0 grader i morse när jag steg upp. Det har nog varit lite minus i natt. Det var kallt igår kväll tyckte jag, nu närmar det sig… får se när vi får första snön? Nå jag är glad så länge den håller sig borta. Förra året när vi var på julmarknad så var det snöfritt. Får se hur det ser ut i år.

Tjaffset med skolan fortsätter…. ut tröttande alltså!

Huvudet är tomt, jag har inget vettigt att skriva om så jag kilar vidare till zumba bloggen! Ska lägga in bla text om STRONG by zumba 🙂

CU

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Okt 26, 2016 @ 12:36:17

    -1 gr hos oss i morse. satt motor och kupé värmaren en stund innan jag for, vill fan inte frysa…….

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: