Fasiken oxå!

All min träning jag planerat igår blev det bara kakka av! Jag hade tänkt gå på Selätin passet på morgonen, syrran ringde och vi babblade på, jag glömde tiden… jag var ju som en timme sen i planeringen innan det med. Jag skull ner och köra igenom STRONG men jag tvättade fönster och tappade orken helt. Det blev IKEA och restaurangen med ungarna, lite godis och soffan på kvällen. Nåväl, det är bara och ta igen det idag.
Planen för idag ser ut så här:
Skriva ner en koreo
Köra igenom STRONG
Tvätta fönster
Ta det lite coolt
Body Combat på kvällen!

Jag missade tydligen nått bra igår, Så mycket bättre, jag började kolla den men slog över på en annan kanal. Jag tyckte det var så tråkigt men det hade tydligen vart bra! Den har fått mycket bra kritik idag. Nå fan, får kolla lite om jag hittar klipp idag.

Min dator segar som fan igen, det går inte att spela Aftonbladets klipp alls och det är dom som brukar tjorva när den tjorvar. Danne få glotta igenom den och se. Han brukar rensa lite och vad han nu gör men sen funkar den igen hur bra som helst!

Eldar i kaminen, jag fryser inte men ungarna tyckte det var kallt igår i huset. Det var 20 och enligt mig en bra temperatur, men det tycker inte resten av familjen. Danne hade dragit upp det till 27 en kväll när jag kom hem!! Jag fick panik alltså, upp med alla dörrar, in med frisk luft. Hjärnan funkar ju inte när det är så varmt, man blir ju så slö och vill bara sova. Nej för mig funkar inte det alls. Det kan vara varmt ute men inne ska det inte vara så. Sen tar ju syret slut inomhus när man eldar med ved. Nå nu brinner det i kaminen iallfall, en lite brasa så det är mysigt när de stiger upp  ❤

Det har tydligen snöat i Sverige igår, söderut men inte här ännu, puh! Men det var bara en grader varmt när jag steg upp strax innan 08. Det har säkert varit minus i natt. Släppte in katterna innan vi skulle i säng och det kändes som om det var kallt där ute!

Nä nu ska jag in på fb, kolla mail osv sen är det dags att starta dagen!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: