Nått viktigt???

Oh vad skönt jag är ledig idag, ja hela helgen fram till tisdag då det börjas igen!

Fönstertvätt och träning, selätin hade jag tänkt mig, hehe konstigt va, träning? Japp sen lite senare idag blir det STRONG här hemma. Vädret står på plus grader, 3 plus närmare bestämt så bäst och skynda sig med fönstren innan det blir minus ute.

Måste börja med nya uppvärmning till fitness, men jag har vart så jäkla trött, det har inte gått helt enkelt. Men den tar jag ner idag och fixar den nedskrivet så hinner jag, Men man lurar sig själv med att ja du har två veckor på dig men fort är veckorna över och man står där med skägget i brevlådan!

Inget viktigt att blogga om idag känner jag, kollade tv till 01,30… osv till 08.30! Dennis och hans lilla familj var förbi igår. Han börjar mogna in i kläderna som pappa märker man. De har sålt radhuset och är på jakt efter nytt antingen lägenhet eller på ripvägen… vi får se. men skönt att de får större iallafall.

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: