Vaknade före fan!

Vaknade före 05 i morse! Gudrun, gammel katten, hon är ju lite senil och så gott som varenda natt vaknar jag av att hon jamar här uppe, och det är inget lite mjauuu utan det låter AOOOO med stora bokstäver! Googlade lite på det eftersom jag inte tror hon har ont, det är nått annat. Och det stod att gamla katter kan göra så när de börjar bli senil, hon söker helt enkelt sina ägare för hon har glömt var vi är! Sen mådde jag så fruktansvärt illa! Jag har gjort det nu av och till i någon vecka, ett tag tänkte jag att jag kanske håller på att få magsår, men det vete fan om det är det heller. Börjar fundera om det kan vara min crohns som spökar. Men då brukar jag må illa efter att jag ätit och det är inte alltid då utan just ofta på morgonen eller förmiddan…. kanske stress ändå?

Det är bara så att min vecka behöver mer dagar och dygnet mer timmar. Jag har fått förfrågan om att köra zumba privat till några stycken. Men det är det att min kvällar räcker inte till. Jag måste hinna jobba nånstans oxå! Jag funderar febrilt på hur jag skulle kunna klämma in det och var!? Tänk om zumban ändå skulle kunna ge så pass mycket att man kunde gå ner lite i tid men det gör den inte. Det är ju i perioder då man är mkt efterfrågad. Sen kan det vara lugnt länge. Sen är det ofta zumba Gold förstås som efterfrågas ja och kidsen skulle vilja ha det mer kontinuerligt.

Mina grannar har åkt till USA, Nina har ju bott i San Diego i 17 år och nu efter 6 år så åker de dit för att hälsa på gamla vänner. Hoppas de får en underbar resa. Fast lång blir den, pratade med Stefan som blir hemma och jobba, det tar sammanlagt 21 timmar innan de är i San Diego! Tänk va. Nå hoppas de får uppleva det de drömmer om och saknat 🙂

5 plus grader redan på morgonen, friskt och härligt ute. Jag mår ju inte dåligt på hösten som många gör, jag gillar hösten. Att jag blir deppad kan vara för att jag vet att det är snart vinter! Men annars gillar jag årstiden, jag tycker om luften, jag tycker om färgerna och lukten. Sen när det gått så långt att vi inte längre har blad, där är vi nu, ja en del träd har ännu men de flesta är nakna så gör det mig heller inget. Jag är glad att det inte är snö 🙂

På tal om Gold så har jag Gold ikväll, det ska bli så kul. Det är så härligt med Gold, dom är så underbara mina Goldisar 🙂

N nu är det dags att väcka familjen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: