Full av energi

Gud vad jag känner att jag har mycket energi! Redan nu på morgonen sprutar må bra hormoner och jag bara väntar att få slänga mig in i dagen. Men jag har mina morgonrutiner, först läsa Aftonbladet på nätet, sen blogga och så mail och fb och just jag jag kollar ofta Info mentor oxå på mornarna, inte varje men åteminstone ett par tre gånger i veckan! Kollar ju mailen i mobilen jämt men i och med att jag har samma mailprogram och tre olika ”lådor” så verkar skräpposten leva sitt eget liv! Så därför kollar jag dom på datorn oxå.

Härligt väder idag igen, +5 grader! Så det blir prommis med dogsen lite senare idag. Men först efter allt datorsittande så blir det till att gå igenom dagens zumba program, jag har ju en ny låt på agendan. Nu jäklar ska jag pina våra deltagares armar!!! Jag har fått höra att jag har så mycket ben! Jo det har det varit men nu blir det en ren armlåt! Förra veckans Kalinka har fått bra respons, många gillade den, alltid roligt att få höra vad folk tycker.

Jag körde ju STRONG igår morse igen, sen har jag ägnat går kvällen att gå igenom det, skriva ner det i mina ”termer” som typ backhopparn, L arm och H ben 🙂 Studerar det genomgående. Funderingarna dyker upp, hur fasiken gör jag det här, alternativa övningar osv.

Tror jag ska in och slänga några rader på zumba bloggen oxå. Det var ett tag sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: