Veckans virr

Alltså vad skönt att det är fredag! Veckan har varit helt otroligt virrig! Jag har varit i fel dag hela tiden, haft fel tider i huvudet, ooh gud säger jag tur att det finns mobiler som dokumenterar det mesta! Jag blir så galen på mig själv alltså. Jag har för mkt i skallen, så är det.

Idag ska jag fortsätta tvätta mina förbaskade fönster, det blev ett par stycken igår ialf. Tar några till idag så snart är den tråkiga sysselsättningen över! Renbäddning till Savannah behövs, dammsuga och så lyssna lite på koreos. Jag har en ny kul salsa på G till fitness passet! Ny uppvärmning behövs där med så, det blir det men inte till nästa vecka, det får bli till gången där på.

Rusta fyller 30 år och de hade en massa kuliga saker till bara 30 kr så dit ska vi och glotta idag! Skolan bjuder på kaffe och pratstund men lärarna och det skulle jag oxå vilja hinna på. Tror jag ska klämma in det nånstans oxå… jag skulle vija hinna igenom Strong men det gör jag nog inte, jag ska börja jobba klockan 15!

Igår var det minus då vi steg upp, idag är det varmare, det var skönt ute tyckte jag. Sprang ut och hämtade Happisbladet i min fula slitna morgonrock… mötte en tant som tittade förvånat på mig, blåa (för små) foppa skor, håret åt alla håll och kanter och en ful morgonrock på det. En skräcksyn måste det vart 🙂

Ja ja det är bästa att sätta fart då!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: