Pirrigt i magen

Oh idag är det premiär av Zumba Gold! Usch det är pirrigt i magen alltså. Det är det alltid varje gång innan!! Jag hoppas jag får ihop ett litet gäng iallafall. Det är så olika, förra gången var vi 17 tror jag, gången innan var det typ 8-10! Jag vet att två av dom inte kan komma nu idag, det kommer nästa vecka. Men hoppas det blir några stycken iallfall. Ska in och puffa på det lite på facebook så folk inte glömmer att det är premiär 🙂

Jäklar så dimmigt det var ute idag, ser härligt ut. graderna var på -2 när jag steg upp så nu börjas det, det kalla är på gång! Jag måste köpa lite varmare jackor åt ungarna, rensa i det de har, slänga eller ge bort för smått. De har inte velat använda jacka förrän nu i veckan.

Gårdagens zumba pass gick bra, vi hade kul och det var mycket energi på gång i lokalen. Härligt, jag älskar när folk har kuuul och det hade vi 🙂

Nu ska jag ner i mitt älskade zumba rum och gå igenom dagens koreosar, så jag är förberedd!!! Kidsens ska jag oxå börja titta på så det är klart till uppstarten med 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: