Fääärdig!

Japp nu har jag jobbat färdigt. Jobbade extra igår, behöver ännu göra lite timmar innan nästa år börjar. Nå det blir några här och där 🙂

Nu när jag gjort mina ärenden klart så tänkte jag dra ner i källaren. öva dagens koreosar, ut och rasta dogsen, handla, laga mat och sen är det dags för zumba fitness på Fysioteket. Ny låt till idag blir lite ryss inspirerat 🙂 Ser verkligen fram emot kvällens pass.

Vädret håller i sig, 4 grader ute just nu, tror inte det varit frost i natt. Känns skönt och friskt där ute. Det ska bli härligt med en prommis.

Just nu är jag återigen pigg, vi gick och la oss rätt tidigt igår, redan 22,30, vilket är jäkligt tidigt för att vara oss. Stängde av tv:n redan kl 24, då hade jag sovit redan i omgångar här och där. I natt har jag nog inte hållit på att att vakna som jag brukar, jag vet att jag varit vaken men inte så ofta. Kollade hur jag sovit enligt min app, sover fortfarande mestadels lätt kortare djupa perioder men jag har inte varit vaken så ofta som jag brukar. Det är lustigt men de stämmer rätt bra det där.

Ja ja nu ska jag in på zumba bloggen, fb och sen ner i källaren och öva lite granna!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: