Jobbhelg

Jobb hela helgen så man har inte brist på sysselsättning iallafall! Man vet vad man ska göra 🙂

Jag har varit otroligt trött sista två veckorna men det är nog hösten! Ju senare på hösten det blir desto tröttare blir jag, min kropp ogillar detta. Jag vill ha sol och värme då trivs jag bäst. Jag går ju lite i ide på vintern, jag går bara ut om jag måste! Jag avskyr vinter med kyla och snö!

Starten av zumba Gold närmar sig, härligt att få sätta igång igen, jag älskar zumba Gold. Dryga två veckor efter det så startar zumba kids, underbart, det ska bli kul att få vara med kidsen igen. Zumba chair drar igång nästa fredag tror jag 🙂

Nu måste jag vidare innan jobbet startar

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: