Fastklistrad röv!

Alltså fy tusan vad trött jag blev igår eftermiddag! Efter att jag haft zumban så var jag och handlade, Larry var på klippning. Han var klar efter 15. Jag lagade käk, Danne kom hem och sen damp jag ner i soffan och där blev jag fram till efter 21!!!! Masade mig ner och sova vid 23! Kroppen värkte av att ha varit still så länge, huvudet kändes som sirap men orken fanns ingenstans!!! Idag känns det bättre. När jag har bloggat klart, kollat mail osv. Då blir det till att dra ner i källaren och öva lite på Gold och börja gå igenom zumba kids låtarna.

Kollade Aftonbladets reportage om Aleppo idag, alltså det är så fruktansvärt, tänk att en stad som vår bara är totalt förstörd, så många människor som dödats, barn i massor, flyganfall med bombningar trotts att det inte finns något kvar. Jag läste att 2014 var hälften av landets befolkning på flykt. Jag tänker på alla de som kommit hit, vad har de varit med om? Vi fick ju de flesta förra året, vad har de sett? En liten flicka sa en gång till mig att det är så skönt att sova och inte oroa sig för flygplanen. Hon kanske var 7-8 år! Jag lärde känna en tjej som var runt 12 år förra året, Sidra, hon var så fin. Hon hjälpte till, hon tolkade åt oss andra. Hon hade förstått lite av kulturkrockarna och att vi kanske inte förstod. Hon förklarade. Hon var här med sin pappa och sin bror, hon hade ännu en syster och mamman kvar i Syrien. Hon flyttade i Maj till Stockholm. Pappan kände andra på en flyktingförläggning där. Jag tänker rätt ofta på henne och undrar hur de mår, om de hört nått från familjen i Syrien. De har ju säkert många anhöriga och vänner som är kvar.

Se bilderna, läs berättelsen, STARKA BILDER från Aleppo

Vi svenskar har nog svårt att ta in detta, vi har turen att vara född i rätt land!

2 grader ute, frost på bilen, vintern närmar sig. Vi får bara hoppas att det dröjer ett par månader till innan snön gör sitt inträde! Usch det låter befängt att oroa sig för snön efter att ha tittat på bilder från all död!!!!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: