Gudrun är senil

Jag borde börja med allt möjligt… jag borde dammsuga, skura, städa, tvätta fönster…. det finns en massa som jag borde ta tag i! Men min tid räcker inte riktigt till! Det handlar om att prioritera och att planera. Prioritera är jag jävligt bra på, jag har märkt att jag inte direkt avsattit tid till att göra husfrueliga sysslor 🙂 Idag ska det bli ändring på det! När jag kommer hem från zumba så suger jag tag i dammsugaren, det behövs både här uppe och i källaren! långhårs katterna håller till i källaren!!!

Min gamla fina katt Gudrun är senil. Hon kan bara sitta och stirra in i väggen eller rakt ner i bordet. Vi tänkte att hon kanske har ont eller så. Så jag började googla, när alla symtom hon har är senilitet! Stirrandet, att hon helt plötsligt kan börja jama och ordentligt, hon sover jätte mycket. Jamandet sa dom beror på att de känner sig vilsna och ensamma, de ropar på en, söker sin ägare. Och det sker oftast på natten för Gudrun, då vi alla sover och hon blir lite ensam här uppe…. ja med de andra djuren och ungarna i sin rum. Men hon kanske inte hittar dom. Hon fryser mer, hon vill gärna sova på köksbordet, så nu satte jag en liten dunkudde där så hon får varmt under sig, lilla fina Gudrun.

Alltså tjejer!!! Vår lilla primadonna byter kläder flera gånger om dagen och vem får ta reda på allt det? Jo jag! När jag grälar på henne så gömmer hon kläderna i stolar, i lådor och lite varstans. Hon gräver garderoben huller om buller varenda dag. Nu blir det andra bullar! Jag har sagt åt henne att nu sätter hon rena kläder på Måndag, sen får hon endast byta på Onsdag om hon inte skitar ner sig förstås, fan vad jag är less på dessa jävla kläder! Hon får börja tvätta, hänga och vika in det i skåpen själv om det inte blir bättre!

Nä nu brinner det i knutarna, drar in på zumba bloggen en sväng….

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: