Helgen är över

Så där ja, jobbar helgen är över! jobbat långa dagar lördag och söndag och igår började jag 07 och sen drog vi kl 09 till Sunderby sjukhus med en tjej. Nå det gick snabbt där, men det är ju själva körningen fram och tillbaka som inte är så rolig när man jobbat mkt!

Sov en skvätt när jag kom hem och sen övade jag på mina koreosar! Idag måste jag sätta upp listan för kids, jo jag har den men den ska i telefonen och sen börja öva dom!!!! Till småisarna är låtarna klar, koreosarna är skrivna. Men öva gäller där med!

Nu när jag är klar här så ska jag ner i källaren och öva igenom dagens låtar. Sen har Danne tid kl 11 till HC, Larry och klippning kl 13. Jag hade lovat Dennis och Matthilda att komma och hjälpa och städa idag men jag hinner fan inte. Känns dumt när man lovat. Men mitt minne är ju som en påse nötter, jag kommer inte ihåg om det inte är i telefonen!

Imorgon ska jag ha en zumba Gold pass för pensionärer. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Tänk om jag hade en egen lokal så kunde jag köra just såna grupper dagtid, på förmiddagen. Jag kunde ha zumba chair på dagen, det skulle samtidigt bli något att ta sig till. Nå drömma får man….

Nä nu är det bråttom, måste hinna in en sväng på zumba bloggen och lite annat innan jag ska iväg.

CU

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Okt 04, 2016 @ 08:58:43

  Men jisses Anna, jag blir nästan trött av att bara läsa inläggen. Det verkar gå i 190 mest hela tiden 🙂

  Zumba för oss lite äldre – mycket bra idé. Lycka till med det, hoppas du får flera panschozumbisar

  Å jo drömmar måste man ha, va tusan annars blir det ju stilltje….Ha det så gott hela familjen 🙂

  Svara

  • wiccans
   Okt 04, 2016 @ 14:46:54

   Ja Anders livet går oftast i 190!!! Men med planering går det. Jo hoppas det kommer några iallafall. Det här är bara en engångs grej. Men det skulle vara hörligt att ha en sån grupp 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: