Mord?

eller självmord? eller har någonting alls hänt? Rykterna spreds på facebook igår att de skulle hittat en 18 årig flicka död vid skogskanten någonstans i Marielund, det skulle ha varit avspärrningar nånstans. Folk hade så bra beskrivning av henne och vad hon hade på sig oxå. Flera var helt säkra, jo det är sant stod det! En del sa att det var självmord andra sa mord men jag undrar om det hänt nått alls för det står ingenting om det i någon tidning! Obehagligt att sådant sprids och på facebook där alla läser! Nå tiden lär utvisa vad det var.

Läser lite om skoldebatten på hbwebben. Nu förstår jag vad jag missar i detta med ”Var är föräldrarna” det är själva grunduppfostran som de pratas om, något som för mg är en självklarhet. Inget jag går omkring och tänker på, man gör ju det man ska… tror jag som förälder. Jag hoppas och tror att mina barn vet vad som är rätt och fel, hur man beter sig och inte. Sen har de säkert oxå trotsat förbud, de har varit uppkäftiga hemma och garanterat på skolan. De gånger jag fått veta att de betett sig illa har jag sattit dom att be om ursäkt för sitt beteende och har oxå fått bekräftelse på att de gjort så. Man pratar ju om utanförskap och hur man beter sig jämtemot kompisar. Man utesluter inte någon för att de tex är annorlunda. Man tänker på varann, man försöker sätta sig in i en annans situation, känna efter vill jag bli behandlad så här? Allt får konsekvenser, det följer med dig genom livet hur du betedde dig, hur du var. Jag försöker få dem att tänka efter före! Det är det jag missat när de skriker var är föräldrarna? För mig är det en självklarhet att man lägger en grund man håller koll att de följer ramarna o inte steppar utanför hur som haver skorna skaver. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte där, kanske att vi som föräldrar ska agera skolvakter, resurser osv. Men hur går det då? Många jobbar, måste man missa jobbet, få avdrag, har du inte semester att ta ut så blir det tjänstledigt utan lön, kan du betala dina räkningar då? Jag menar det kan ju krävas många dagar/månad. Det skulle inte vi har räd med. Nä nu lägger jag ner det här med skolan ett tag!

Fint väder i Happis, solen skiner och jobbet väntar. Hade en jätte bra dag på jobbet igår, vi raggade lite buss, handlade och gjorde mat med bruttorna på korttids. En riktigt härlig dag. Får se vad vi hittar på idag då.

Hann lite mellan läggningar och kvällsmål lyssna på nästa veckas koreografi. Gick igenom den lite för mig själv. Suget av att komma igång med STRONG blir starkare och starkare. Men jag hinner, jag kan inte stressa fram det. Jag skulle ändå inte ha plats för det nånstans under veckan och sen måste vi få plats med nånstans på Fysios schema med. Men jag har börjat lite kolla på det nu.

CU

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Okt 02, 2016 @ 15:02:22

    Jag hörde att det var en trebarns mor dom hittat i skogen 😱självmord. Tragiskt om så är fallet och varför I så fall 😢 Hoppas ryktet är fel 👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: