Vaknar före fan!

Sovit dåligt i natt igen. Somnar men börjar vakna efter ett par timmar och sen vaknar jag typ 1 ggr/timme tills jag ger upp och stiger upp! Jag är van vid det nu, jag har hållit på så här i många år och då menar jag mååååånga år. Jag sover en 4 -5 timmar/natt och då har jag vaknat massor med gånger där emellan. Sen kommer det någon natt här och där som jag faktiskt sover nästan hela natten. Mina sovtimmar i natt, vi gick i säng vid 24, somnade rätt snabbt, vaknade 01,20, stängde av tv:n, vaknade vid 02,30 tittade på klockan, vaknade igen efter 04, tankarna snurrar, fan sista halva S turen nu, sen börjar jag jobba heltid igen….. somnar om, vaknar lite senare av att jag sparkar till en katt, försöker låta bli det, den sover vid mina fötter. Vaknar 05- faaan är den bara 05! Vaknar 05,30, tänker stiga upp men tvingar mig att försöka somna om, ungarna är oxå ledig idag, jag får ju sova! Somnar inte om, tankarna börjar snurra! Jobbet och S turer, zumban, ska jag stiga upp, lyssnar på ljuden där uppe, allt är tyst, Danne börjar snarka! Äsch 06 stiger jag upp! Så där kan mina nätter se ut! Det är liiite slitsamt ska jag säga! Jag har blivit erbjuden sömntabletter massor av gånger när läkarna hör hur jag sover, du måste ju sova säger de! Nähä vilken nyhet, måste jag det? Jag har nekat hittills men ibland funderar jag om jag ändå skulle ta emot det.

Ja ja nog tjatat om mitt sovande! Jobb ikväll, som sagt det är sista gången på min tjänstledighet. Sen börjar jag heltid igen…. slitigt! Jag har bara halverat två 12 timmars pass på 6 veckor men det har känts otroligt bra. Så får se då hur det känns att börja igen! Tänkt om man ändå kunde tjäna så mycket på zumban så man kunde gå ner i tid. Men på två kids pass i veckan och 1 Gold blir det inga pengar och sen kör jag ju dom i terminer, kidsen 5 veckor och Gold i 10 v. Det betalar inge huslån direkt! Jag skulle måsta ha en lokal (som kostar i hyra!) och utöka alla passen för att tjäna något. Och då är det ändå inte säkert att man skulle ha så många kunder. Folk köper kort där man kan få ett brett utbud, träning varje dag om man vill. Det är inte många som har flera kort, kanske två kort men inte fler. Ja det finns ju dom som har 4-5 kort men det är ovanligt det! Men men drömma får man och kanske nån gång att det kan bli verklighet!

Ja ja nu ska jag in på fejjan en sväng och sen vete fan vad jag ska hitta på, alla sover så jag kan ju inte börja stampa och öva koreosar heller….

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: