Byta utseende

Det ser ut att bli en härlig dag, solen skiner och graderna står på 11. September har varit varm, upp mot 20 grader i början av månaden, sen hade vi 17-18 grader i mitten, 14 grader ännu i veckan. Någon frost natt har det varit, 2 vad jag sett. Fast jag tycker träden började bli gula tidigt i år, så gula som de var för två veckor sen brukar de vara först nu!

Rasmus har farit idag igen till Luleå på fortsatt träningsläger. Väckning klockan 06, avfärd vid 07! Igår kom han hem runt 19,30. Så det var verkligen hela dagen. Det trodde att de kanske slutar lite tidigare idag. Han var så trött att det var inte läge att börja fråga allt för mycket. Han svara JA, NEJ på dina frågor några gånger men sen börjar han bli irriterad. Han är den typen som inte pratar när han är trött. Men frågade senare igår kväll om gubbarna var bra och det var dom sa han. Imorgon är de som tur var lediga från skolan så han får sova ut ordentligt. Han är ju knappa 14 år (fyller i november) och ska ha uthållighet för träning en hel dag. Hoppas han bara fortsätter. Han har tränat troget nu i över 1 år och verklar trivas med det. Han missar inte en träning i onödan! Jag är så stolt över min son.

Idag blir det jobb, 12.15-22!! Nå detta pass är inget men nästa helg jobbar jag lördag och söndag 10-21,30! Det passet är grymt och båda dagarna, det är inte kul! Sen har jag 07-16.30 på måndag, jag lovar att du vet vad du heter när helgen är slut! Helgen efter är lite bättre, nja lite bara 08,30-21,30 på Fredag 12,15-22 på lördag och söndag. . Det är heller inte kul! De två helgerna är du helt låst, du kan inte göra något.

Övade mina låtar igår, det gick kanon, går igenom Gold oxå nu varenda dag. Ska ladda ner musiken till kids och börja titta på dom lite smått. Då känns det inte så stressat när det väl är dags, tiden går fort, bara två veckor kvar till Gold starten. Sen efter det knappa tre veckor så startar kids! Det är mycket just när man snurrar alla fyra, fitness, Gold och Kids+ kids jr. Sen är jag så sjuuukt taggad att starta STRONG men mitt huvud är inte stort nog, det ryms inte allt för mycket där, men jag tittar lite då och då, börjar förbereda mig mentalt på att det är dags att starta. Jag har tagit ner musiken på datorn ialf. Och guess what!!??? Jag har säkerhets kopierat hela zumba mappen på extern hårddisk! Jag är livrädd att min dator kraschar, den har ju visat lite tendenser på det tidigare! Men vad jag ännu måste köpa mig så är det en lite surfplatta typ 7 tum. Jag ska börja ha all musik där så slipper jag bekymra mig om telefonen hela tiden, kolla minnet osv. Och jag vill inte ha en mp3 spelare för då ser du inte listan och kan inte flytta runt i den…. kanske det finns nån svindyr som klarar det. Så jag tänkte varför inte en liten surfplatta istället. De är billigare och gör det min telefon gör. Måste börja kolla runt på det.

Ja just ja till min rubrik,. byta utseende…. inte på mig, det går inte att fixa till längre men på bloggen. Har ledsnat lite på hur det ser ut, ska börja titta på nytt tema 🙂

CU

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: