Träningsläger

Rasmus har farit på träningsläger till Luleå. Vi hade tänkte att han skulle sova över natten i Luleå men vi hittade inget boende till honom så han får åka emellan. Vi skulle köra honom idag, stanna hela dagen där och sen hem på kvällen. Imorgon hade vi tänkt att  Danne kör honom dit men sen hade han fått skjuts hem. Alla våra planer gick åt pipan. Igår morse stiger vi upp och det är hundskit för andra morgonen på rad i huset! Han började Larry redan för några dagar sen och jag hoppades att det skulle vara bra till idag men det var löst ännu igår kväll. Och man kan ju inte lämna en skitande hund till någon! Idag fanns inget skit när jag jag steg upp så jag hoppas det är över nu. Rasmus fick åka med en annan förälder, han är ju kanske inte så pigg på sånt men han gjorde det och det är bra att göra sånt man inte alltid är så van vid. Man växer som person.

Igår var det Ninas tur att visa upp sig på ICA, lite Body Combat för kunderna. Jag for med som lite utfyllnad, det är en högintensiv sport och folk blir lite oj klarar jag det där och sen ser det ju lite ”tufft” ut att boxas. Men vi var några iallafall och kul var det. Nya releasen, jag har inte kört den heller så det blev premiär på ICA 🙂

Ledig ännu idag, ska ta bort blomlådorna där ute, än så länge blommar de faktiskt men det börjar se lite risigt ut. Rasmus har oxå möbler ute på sin lilla balkong så de ska in. Lite små joxande under dagen med lite av varje. Imorgon börjas jobbet igen.

In på zumba bloggen en sväng!

CU

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Sep 24, 2016 @ 15:26:08

    Larry, Larry har ni kollat vad han stoppar i sig? Bytt foder? Ja jo det har ni nog säkert. Krya på till Larry 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: