Bajs kalas

Började förmiddagen med något så roligt som ett bajs kalas. När jag steg upp var det lös skit lite här och var runt huset! Jag vet inte vilken hud som varit dålig i magen men det lär nog visa sig!

Igår var det fart i brallan på mig. Jobbade först hela dagen, sen snabbt hem och byta om och sedan till ICA, det skulle vara zumba i lokalen. De har en stor hälsosatsning och jag blev tillfrågad om jag vill vara med. Och det var väl helt självklart det! Men mer om den i zumba bloggen.

Efter zumban drog jag hem, Savannah hoppade i stallkläderna och sen drog vi ut till stallet. Jag lämnade av henne, snabbt till Jonte och titta på hans nya ormar, jätte fina!! Jag ska sätta in bilder på dem någon dag. Och sedan snabbt och sjunga med rock kören, The Lizz. Så super kul. Kören är ett så bra komplement till zumban, helt annat så det är så skönt att bli ledd av någon annan oxå.

Idag blir det tandläkare och sen svida om till träningskläder, måste öva tisdagens låt och sen Gold låtarna. Strong har jag inte ens börjat titta på än. Jag har inte hunnit!!! Mina dagar räcker inte, inte timmarna på dygnet heller!!! Men nu ska jag snabbt över på zumba bloggen 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: