Väntar med spänning……

Herregud jag är som en unge på julafton! Jag väntar med spänning på denna dag. Hade lite svårt att somna och vaknade före fan! Men jag var jävla pinknödig så det var nog det 🙂

Idag är det ju äntligen dags, vi ska på STRONG by Zumba eller SbZ som det förkortas. Väskan är packad och klar, yoga mattan med, nu ska bara fönen, spray och skum ner där. Sen är jag redo!!!! Kirsi hämtar mig klockan 09 och Luleå here we come

wp-1474174846619.jpg

Gårdagen hände det inte så mycket på. Jag och Annika var på en prommis med hundarna, städade i Rasmus rum, han och Savannah har fått varsin orm av Jonathan och de kom igår med terrarium och allt så det blev till att möblera om i hans rum och då städade vi samtidigt. Det blev jätte fin, hoppas det skulle nu hållas ett tag…… not! 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Men innan allt detta så var vi på en kul grej med några av zumbisarna från stan, jag och knutten Pia Sanaksenaho smög in plus Dannes mamma Marianne 🙂 Det är ju så att vi haft lite roliga övergångs skyltar i stan. De hängdes upp under de vanliga men se det fick man ju inte göra! Lagens långa arm sa TA BORT!! Jag gav förslaget om att hänga dem på stranden och så blev det. Sen hade Stefan Haapaniemi en rolig idé, ja det hade han tänkt göra när de hängde på stan redan. Han ville fota människor vid skyltarna som gör samma saker som på skylten. Jag fick förfrågan om jag ville vara med med zumba gänget och självklart vill vi det!! Sånt är ju jätte roligt tycker jag. Sagt och gjort igår var det dags för foto, vädret var perfekt och vi blev ett litet gäng. Så här såg det ut 🙂

wp-1474176501543.jpg

Härligt va! Det kommer att vara en bildserie vid alla skyltar. Vi blev ju världs kändisar med dessa skyltar då de hängdes upp första gången, de har tagits upp i media runt om i världen faktiskt. Så det var ju kul att vi fick hänga med på denna sväng 🙂

Dennis kom sen på kvällen med mitt lilla hjärta, hon är så fin. Hon har börjat härma och skratta riktigt högt, hon pussar. Det låter som om hon försöker forma ord, första tanden har kommit för ett par veckor sen. Så nu börjar hon bli stooor!

wp-1474176758302.jpg

Nu ska jag börja göra havregrynsgröt med äggmacka sen måste jag börja göra mig i ordning!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: