Mått dåligt!!

Alltså ni ska bara veta hur dåligt jag mått när jag inte kunna träna på hela veckan! Det kryper i kroppen och jag känner fet och ful och stor! Magen är uppsvälld och jag känner mig inte alls bra! Usch säger jag bara!!! Jag har helt enkelt inte vågat för jag ska ju på STRONG imorgon och ville inte att min förkylning ska bli värre inför det. Men igår fick jag röra på mig lite iallafall. Ritva, vår kära boss på Fysioteket bjöd på träning och mat. Vi fick prova nått som heter Lavis och kommer från Finland. Det är helt enkelt vals, humppa, jenkka, salsa, tango, lite rock, var det nått mer? Nå de rytmerna var med iallafall, det är tydligen jätte poppis i Findland. Man gör det som en gruppträning. Hon tog nu med oss de allra lättaste låtarna, grunderna men det är ju bara bra för då hinner man göra stegen som man ska. Det var faktiskt roligt. Hittade ett klipp på youtube


Tänkte på alla våra medelålders, hehe där är jag ju själv men de skulle gilla det här.
De hade ocå en hemsida och så här står det på den Lavis

Sen efter det bjöd Ritva på middag, hon hade gjort kycklingsoppa enligt LCHF, det var riktigt gott, bröd till. Vi hade lite planering inför vår kommande 5 kamp, surrade och skrattade som tokar. Det var en givande kväll och jag kände hur gott jag mådde av att ha fått röra på mig lite och framför allt skratta med gänget en stund. Så idag tänkte jag gå ner i källaren och köra litegranna av mitt program. Jag måste, jag blir galen annars!!!

Inatt har det nog varit minus grader, gräset var vitt när jag steg upp och hade jag behövt bilen så hade is skrapan behövts!

wp-1474090378408.jpg

Nu börjas det om en månad har vi redig höst! Tänk och söderut kan de ligga och sola och bada i havet ännu. Det märks att Sverige är ett lååångt land 🙂

Ja ja nu ska jag kolla mail, facebook, och gå igenom manualen lite för utbildningen imorgon! Sen blir det träning i källaren!!!

CU

 

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Sep 17, 2016 @ 10:15:46

  Såg ju riktigt roligt ut det där. Stegen är ju mycket likt zumba……☺

  Svara

 2. BigSys
  Sep 18, 2016 @ 00:03:15

  Såg ju ut som zumba fast till finsk musik 🎶

  Svara

  • wiccans
   Sep 18, 2016 @ 07:14:22

   Ja det är liknande rörelser fast man dansar alltid två danser av samma rytm, den ena lite saktare och den andra lite fortare. Sen det vi gjorde var väldigt basic. Men det var roligt och jag kan tro att många son är uppväxt med finsk musik skulle gilla det här 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: