Kokt spagetti!!!!

Min skalle bankar, hjärnan är seg, nästan kliar, takdropp! kroppen är oxå seg som kola, ont i bihålorna… livet är inte lätt just nu. Och det känns definitivt inte bra, ska ju på STRONG by Zumba utbildningen på Söndag! Nå det är ju två dagar dit och mycket hinner hända. Ska nog kurera mig till dess 🙂

Jobbade igår hela dagen och kvällen ägnades åt att reda ut en redig soppa som hänt på skolan på eftermiddagen. Men jag tror det lagt sig nu. Vi har pratat alla föräldrar vars barn var inblandade i detta. Nå det löser sig säkert!

Idag har vi en kväll med Fysioteksgänget, ska bli kul. Först har Ritva fixat en träning åt oss och sedan blir det mat på Fysio med babbel och planering. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Jag får väl träna lite försiktigt så jag inte blir värre sjuk inför Söndagen.

Ja ja nu ska jag in på zumba bloggen en sväng. Jag har en liten  överraskning på G

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: