Stockholm och zumba crusie!

Ursäkta att jag inte bloggat på några dagar men jag har varit så jäkla trött att jag inte orkat. Jag har ont i halsen, eller inte direkt ont men tjock i halsen, trött, lite ont i huvudet, nacken och öronen! Sen sitter väl kryssningen kvar i kroppen och nu till den!

Fasiken vad kul det var, det var intensivt men roligt. Massor med zumba folk överallt. Det var intensivt! Vi åkte kl 08 från Happis, jag, Pian och Maria, vid 11 lyfte vårt plan mot el Stockholmo. Vi har ju så tur att Maria jobbat på resebyrå så hon tänkte på allt möjligt som vi mindre vana resenärer är van vid, hon tex förbokade Arlanda express, det blev betydligt mkt billigare. Hon bokade taxin och sånt, perfekt. Sen hittade hon ju lite i Stockholm oxå och kunde guida oss rakt till där vi skulle möta upp Bejan och Pelle. Sen var vi och käkade i gamla stan med dom, satt i Kungsan en stund och tittade på folk. Det var ju sommar, 23 grader varmt när vi landade!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sen väl på båten så var det bara att svida om och sätta oss i middagsbordet. Vi käkade vid 20 och 21 var vårt pass, masterclass i nattklubben. Mycket folk som tusan, trång på golvet men så blir det ju, det var gratis och folk zumbade överallt, hur häftigt som helst 🙂

Zumba cruise 2016 Neon edition

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi satt sen en stund och kollade uppträdandet som var efteråt men ingen av oss hade riktigt lust att duscha, byta till ”finkläderna” och gå på nattklubb. Det räckte med att sitta och kolla på folk, sen drog vi till hytten, en mycket välbehövlig dusch och så hoppade vi i säng! Jag sov som en stock, Maria hade hört hur de gapades och skreks men jag hade öronproppar så det var inga problem där inte 🙂

Söndag steg vi upp efter 07, hoppa i zumba kläderna och iväg och käka frulle. Vårt första pass var kl 10. Zumba med Miriam och Simon. Jätte duktiga, roliga låtar och enkla koreosar, det går alltid hem.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi var först på plats, vi ville ha bra platser vid scenen så man slipper trängas. Men de tar inte in så många på de bokbara passen och det är skönt! Passet var fullt men det blev inte trångt. Nu kunde man ta ut sina rörelser det kunde man inte på masterclassen om man nu inte ville klippa till nån!

Sen hade vi 90 tals zumba med Monica Lejman. Monicas pass var suveränt. Hon är så duktig, hon blandar sig med oss på golvet, verkligen integrerar. Hon plockar upp folk på scen, hon sa- jag pekar och ni får inte bli blyga, guess who was on stage??? 😀 Efter det zumba med Nuno och Ricardo, jätte duktiga killar, fast vi höll på att missa det, vi kom lite sent men jag hann vara med.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mellan varven hann vi luncha, shoppa, vara i zumba shoppen. Vi shoppade lite till våra nära och kära och till oss själva förstås 🙂

Som grande finale var passet jag sett fram emot STRONG by zumba! Monica startar med att säga, detta har inget med zumba att göra och det har det verkligen inte. Det är ett pass uppbyggt med att jobba med din egen kroppsvikt som motstånd. Fy tusan vad roligt det var. Jag har ju utbildning nu på Söndag så det passet ville jag verkligen göra! Vi skulle haft ett avslutande pass efter detta men vi kände allihop att nä, vi drar och duschar, packar väskorna och sätter oss ute och tittar på skärgården den sista timmen. Det var ju som sagt sommar där nere, ljumma vindar och sol.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Planet hem gick kl 21.10, vi landade efter 23 och var hemma klocka 01! Det var en intensiv resa, vi hann så mycket så det kändes att vi varit bort betydligt längre än vad vi var. Vi började redan prata om vad vi ska göra nästa år. Kanske Rimini i Maj eller Köpenhamn när de ”stora” kommer dit. Zumba caribien crusie, va tänk va det vore ju nått 🙂

Vi är en erfarenhet rikare och lärde oss en del. Som att inte boka massor av pass en dag, kolla hur lunch och middag infaller och synka med passen 🙂 Men kul var det och jag hade ett perfekt resesällskap. Tackar Pia och Maria för att ni ville hänga med mig ❤

Nu in på zumba bloggen en sväng

CU

 

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Sep 14, 2016 @ 09:41:40

  Tack själv. Det var en superrolig men intensiv resa. Först idag känner jag att jag är mig själv igen……roligt var det också att träffa Bejan och Pelle, vandra med dom en stund i Stockholm, och att jag fick besöka Fanny Michel förstårs:)

  Svara

 2. Maria Jaakkola
  Sep 14, 2016 @ 10:14:03

  Det var en mycket bra resa med toppentrevligt sällskap! Kul att träffa Bejan och Pelle också. Asgarven vi delade med oss av till alla runt omkring i planet hade jag heller inte velat vara utan…haha!

  Svara

 3. Pian
  Sep 14, 2016 @ 10:54:57

  Nej, Maria det hade inte jag heller velat vara utan. Måste ha berott på utmattning, men roligt va det….hahaha…:))

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: