Alicias dop

20160904_133420

Alicia Anna Lovisa
2016-09-04

Igår var det denna lilla underbara tjej som stod som huvudperson! Hon skötte det hela med bravur, det enda som inte riktigt gillades var vattnet på huvudet men annars var hon glad mest hela tiden. De var mycket folk,  över 50 personer inbjudna. Det var ju flera släkter där, Segerlunds, Wallos och vi, plus lite kompisar. Vi får hälsa Wallos välkommen till våra familje tillställningar, Segerlunds (plus Gärre mamma och Börje) och vi har ju gjort några ihop genom åren. Allt gick bara bra, stolarna var för få men det visste vi från början. Men det var egentligen bara ett mindre problem under själva akten och den tog ju inte länge. Vi tog bänkar o stolar lite här och där var vi hittade, sen var vi en del som stog, bara de äldre fick sitta så var det bra. Sen när fikat kom igång så var det sån rotation så alla satt lite här och där. Det gick bra, det var ett fint dop. Och lite extra roligt var det att Bejan och Joel oxå kunde närvara. De bor ju i Stockholm annars men var ju här pga mammas 80 års fest. Jag är så stolt över att hon fick mitt namn. Det betyder ju att jag skött mina kort som farmor  ❤

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efteråt var vi på Milano och åt med Marianne, Dennis med familjen och Annika, Tomas och Alle. När jag sen kom hem och fick lägga ner min lekamen på soffan så somnade jag som en stock! Då var de två festerna klar! Allt har klaffat, inga större katastrofer på någon av festerna.

Idag blir det träning i källaren igen, sen öva på morgondagens koreosar. Städa lite och ut med voffsarna på prommis. Njuta lite av dagen borde jag väl hinna. Nu väntar vi på nästa helg och ZUMBA KRYSSNING!!!! Bloggat lite i zumba bloggen oxå så kika in där med 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: