En fest till handlingarna

Ja det var mammas 80 års fest det. Allt gick bara bra, det var jätte trevligt och vi fick mycket beröm för allt, mat, arrangemang, show och uppträdanden. Allt rullade på som handen i handsken, undan plocket efter ca 80 personer flöt oxå på hur bra som helst. Många som hjälpte så gick det bra.

Det var så roligt och träffa mina kusiner från Luleå, tänk att de bor bara i Luleå men vi träffas jätte sällan. Nä nu fan måste vi ta tag i det här, det har vi kommit överens om. Maria sa, Sandra (hennes dotter som bor i Stockholm) hon skulle ju ha stormtrivts här, jag ser ju var hennes sida av släkten är. Hon sa att jag känner själv att här hör jag hemma. Det var så roligt. Britt och Monika tyckte det var enormt roligt, de vill att vi träffas och har lite partyn tillsammans. Leif och Börje, kusiner från pappas sida tyckte oxå det var så roligt och ville oxå att vi träffas oftare. Alla verkar ha haft en super kväll igår.

Lite bilder från dagen och kvällen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pian, moster och mamma ❤

wp-1472973925834.jpg

Vi gjorde en korg med massor av bra att ha saker, sånt som mamma gillar, vi fyllde den med tjocka varma sockar, fleece underställ, tvålar, bastugrejer, vetekudde, tidningar, leggings, nattlinne, olika smörjor till kroppen, ja jag vet inte allt var det var och så blommor förstås. Det är ju inte så lätt att hitta en bra present till en 80 åring, de har ju redan allt.

wp-1472969946329.jpg

Lilla Alicia var förstås med igår och i dag blir det hennes tur att vara huvudpersonen. Hon ska döpas idag.

wp-1472969759832.jpg

Så nästa fest står på agendan, Dop kl 13. Härligt då gör vi nästa sväng med nästa släkt, det blir premiär för Wallos in i vår släkt och Segerlunds kommer åter. Vi har heller inte träffats alla på länge. Så det ska bli jätte kul. Så foton från det i morgon dagesn blogg.

Nä nu måste jag sätta fart, ska baka två kakor oxå till dopet 🙂

CU

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Sep 04, 2016 @ 09:34:17

    Vilken fest! 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: