80 års fest

Idag har vi mammas 80 års fest, vi kommer att vara på Folkan i Seskarö. Därifrån har hon mycket minnen. Det ska bli så roligt. Vi har fixat och donat inför den. Bejan och Pian har lagat all mat igår! Jag har fixat presenten, åkt runt i två dagar och handlat och shoppat till mamma. I eftermiddag smäller det, vi har lite show, jag och systrarna plus Petra och Savannah. Conny ska sjunga, Nette, Petra och ev Jonathan ska oxå sjunga. Det ska bli så roligt. Först är det vi, släkten som käkar klockan 15,30 och kl 18 öppnar vi portarna för allmänheten.

Efter att jag är klar med bloggen och kollat fb så blir det att dra ner i källaren, min träning idag. Sen dusch, käka och så kommer Pian och hämtar mig, vi ska till ön och fixa det sista. Bloggar med lite bilder imorgon 🙂

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. anders
    Sep 03, 2016 @ 10:49:49

    Blir nog ett fint 80-års kalas det där. Ha en härlig lördag 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: