Energiiii!!!

Har en enorm energi, det var nog för att jag tog min vilodag igår. Jag hade ju tänkt träna med kroppen var tömd igår! Men idag blir det av, attackerar källaren med glöd! Sen gör det inte saken bättre av att jag sitter med skön zumba musik i lurarna, dansar på stolen samtidigt som jag bloggar, effektivt!! Nästa vecka har vi gratis prova på på Fysioteket, dvs ALLA pass är gratis hela veckan. Så passa på och kom och prova på våra pass, lär känna oss instruktörer. Kom och ha helt enkelt skit kul med oss! 🙂

Sen ska jag ut på stan och fortsätta jaga små presenter till mamma. Vi har pratat och hon har allt och vi beslöt oss för att köpa en korg full av saker hon tycker om, sånt hon kan använda i det dagliga livet, plus en lite finare parfym och lite likör 🙂

Hittade en underbar koreo till fysioteks zumban, kan ju inte låta bli att ständigt vara på jakt! Men det är ju så jäkla roligt. Strong närmar sig, men först lite kryssning och zumba i massor!!!!

Ikväll blir det jobb, börjar 15, så det blir till att sätta fart!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: