Feeling good

Vaknar med frid i sinnet, öm i axlar och armar av nån anledning. Idag är det dags för egen träning… får se om jag får flytta den till imorgon. Jag känner att kroppen skulle behöva en vilodag! Ska ringa hälsocentralen och beställa tid för prover. Företagshälsan vill att det görs. De ska vidare sen, jag ska tydligen undersökas i Sunderbyn med mina andningssvårigheter. Men jag tror inte det kommer från lungorna, det är nått annat. Jag menar jag kan ju köra på och ligga på en puls på 170-180 hur länge som helst och det tar inte i andningen alls. Känner inget speciellt då. Ibland under vår och höst när det är mkt ruttna blad, marken luktar mögel så kan jag reagera och får tungt att andas men sen jag slutade röka är det oxå mycket mycket bättre!

Idag ska vi iväg och köpa ett nytt bastuaggregat. Vi ska ju böra renovera bastun så småningom om. Den behöver verkligen en uppfräschnng! Måste kolla lite på presenter åt mamma och öppna konto åt Alicia. Sen tänkte jag att vi käkar på Subway.

Mammas kalas närmar sig och jag kan inte låten vi ska sjunga!!! Hellvete, men det ryms inte i mitt huvud bara så är det! Jag har för mycket där som tar plats! Ska öva mer idag!

Ja ja nu zumba bloggen, facebook och sen morgon fika!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: