Heeling

Idag ska jag börja min morgon med heeling, klockan 08 ska jag vara där. Sen blir det egen träning när jag kommer hem. Jag ska även gå igenom mina zumba låtar. Och efter det LUNCH lär vara hungrig som en varg! 

På kvällen har vi med Fysioteks gänget nått så underbart som föreläsning ”Att leda och lyfta sig själv” med Jesper Caron. Alla säger att han är jätte bra! Så det ska bli jätte kul, jag har sett fram emot det hela sommaren, vi bokade oss redan i Maj 🙂

Nä nu fixa frilla, borsta tänder och förhöra Rasmus i engelska!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: