Brrr, kallt

Läste på nån status på facebook att det varit bara 0,6 grader här i natt!! Huj fyy det låter ju inte kul alls. Tänkte när vi började ta ner poolen att nog är vi tidiga i år. Det sa grannarna oxå, men då hade det varit kallt och regnigt några dagar och här uppe har vi för kallt för att få varmt i poolen så här sent. Efter att vi tog ner den har det varit enstaka dagar med värme. Så tur att vi gjorde det när vi ändå gjorde det. Nu har man inte det framför sig iallafall.

Vi var ju på kräftskiva igår i Tanogården i Mattila. Johanna Dannes mammas kusin tror jag det blir är ju den som håller till där när de kommer upp. De var verkligen mysigt, hon hade ordnat med kräftor, paj till mig som inte äter kräftor, den var jätte god. Ja den hade Måns gjort, hennes son. Det var jätte mysigt där när det blev mörkt och med alla ljus. Jag förstår att hon trivs där. Men vi stannade inte så länge, dels skulle Danne jobba och sen hade vi Rasmus ensam hemma. Inte för det han klarar sig bra det gör han men vi har ju Larry xoå och han hinner hitta på om man inte passar. Det glömmer Rasmus för han sitter ju som sagt med headset och gapar bakom spelen! Men han hade varit ut och kissat med dom ändå.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag blir det jobb. Jag hade ju semester igår pga kräftskivan, rätt skönt att jobba en, ledig en jobba igen och sen ledig tre 🙂 Nästa vecka jobbar jag två dagar sen är jag ledig den sista för mamma fyller ju 80 och och vi har fest då.

Ja ja nu ska jag vidare, mycket och göra innan jag ska till jobbet!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: