Öser ner!

Alltså det har regnat utav bara fan i natt. Vaknade vid 05,30 att det vara öste ner! Det riktigt dånade där ute! Det regnar ännu men inte lika mkt som det gjorde där innan.

Idag ska jag iväg på träning, först mitt eget pass här hemma och sen Selätin på Fysioteket. Eller jag tror jag drar vid 10 till Fysio, kör så långt jag hinner efter mitt eget och sen börjar Selätin kl 11. Ni som undrar vad Selätin är så är det en snurr platta man står på, den tvistar vi på på olika sätt, ner, upp, armar ut, upp, med vikter osv, skit kul 🙂

Ikväll blir det kräftskiva i Tanogården, kul, surr, sång och god mat. Jag äter ju inte kräftor men det brukar ju finnas annat oxå. Så lite macka och potatis går bra för min del. Ungarna ska oxå med och de äter inte heller kräftor. Danne börjar jobba kl 07 imorgon så det blir inte länge för vår del.

Oki doki nu måste jag skynda mig!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: