Regn igen

Det regnar idag igen, eller igen och igen, vi har ju haft fint väder med sol och värme i snart en vecka 🙂 Nå dagens väder gör att jag kan göra något inne med gott samvete. Jag behöver dammsuga i källaren, fixa lite med tvätt, dammsuga uppe osv. Ellen och Tintin behöver få städat osv.

Ungarnas första skoldag gick bra. Savannah hade haft roligt och Rasmus som där är tre år äldre vet inte om det nu var så kul men helt OK sa han. Snart börjas kämpandet med läxor och annat för hans del. Han har ju lite jobbigare med det i och med språkstörningen, nya lärare vet inte och det är alltid ett enda informerande, skolan gör det inte som de ska. Så de lärare som är nya förstår inte hur det funkar för honom han blir mest arg och frustrerad för han har ju svårt att förklara, de sätter in ”fel” hjälp osv…. Sen är han ju tonåring och det är känsligt för honom. Man märker att ju äldre han blir desto mindre orkar han kämpa, han slås ner. Han var betydligt mer kämpa villig för två år sen än vad han är idag.

Det här var bra om skolan, språkstörning, läxor och betyg  KLICKA 🙂

Idag är det återigen dags för hårdkörningen i källaren. Samtidigt som jag verkligen ser fram emot det, jag riktigt längtar att får börja så är det lite jobbigt, hatar verkligen några av övningarna som typ burpees men även dom går lättare och lättare. Men sen finns vissa som jag älskar och det är alla armövningarna, bygger lite på axlar, armar och bröst. Rygg måste jag lägga in! Men belöningen efteråt…. känslan är enorm. Jag har nog aldrig varit lika nöjd över mig själv som efter detta! Helt klart värt att släpa ner sig dit.

Ja ja nu ska jag kolla mailen, se om jag fått några fler anmälningar till Gold och kids sen, in på facebook och se vad folk pysslat med en sväng.

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: