Skolstart

Idag börjar ungarna skola. Savannah är spänd inför 5 an. Hon väckte mig redan 05,30! Steg upp först tio i 🙂 Men vi stiger alltid upp rätt tidigt när det är dags för skolan, De behöver båda två käka gröt i lugn och ro, ta alla vitaminer, de käkar Eye Q, Mivitotal, D vitamn och krom varenda morgon. De äter dåligt båda två, vi brukar skoja att bara vitaminerna är ju som en halv frulle. Sen vill de sitta ner, ta det lugnt, kolla sina spel och sociala medier. Savannah brukar säga att jag förstår inte såna som stiger upp så sent så de inte hinner äta och ta det lugnt på morgonen!

Här var det krig på morgonen om hundsängarna, Dessie vet vilken som är hennes och njuter av att få gosa i den medans Larry tycker att vi kan ju dela säng!

Men ni ser ju hur förtjust Dessie är i det, inte alls en bra idé tycker hon. Hon blänger för hon gillar sin säng, Larrys är inte lika bra enligt henne.

Larry den lilla pirayan biter i allt, tuggar i allt, det har som tur var inte blivit några större skador på något än. Han har dubbla hörntänder har vi sett, säkert någon fler oxå. Får se om han tappar dom eller om vi måste och ta bort dom hos veterinär. Idag hittade jag en stor tugg tand iallafall!

Så lossnar de gör det, hoppas de andra oxå gör det strax.

Gud vad skönt, jag fick bort vikt alla presenningar igår som har varit under poolen, jag har ju sköljt av och haft dom på tork. Det har ju regnat av och till i några dagar så de torkade inte. Men igår lös solen, det var varmt och lite vind på det så de torkade upp snabbt. Nu är de fint invikta i förrådet. Idag tar jag bort solsängarna tänkte jag. Det har tagit emot att ta bort dom, det blir ju höst på en gång när allt försvinner!. De solstolar som står på nya altanen får ännu vara, vem vet, kanske man hinner njuta i dom ännu ett par gånger innan det blir för kallt.

Ingen träning idag, skönt, min kropp behöver vila! Jag hade stans kramp i låret igår igen, de har varit borta ett tag men nu börjar dom igen. Och det gör så jävla ont!!! Gårdagens saldo såg ut så här.

Och till detta hade jag passet på kvällen, det kom inte med med pulsmätaren. Tydligen kan man inte mäta flera gånger om dagen och få dem reggade som olika tillfällen. De här två timmarna är gjorda på morgonen. Men stegen på aktivitets klockan är hela dagens steg. Så här kan det se ut flera gånger i veckan…. så kanske man ska ta tilfället  i akt och vila när jag hinner 🙂

Ja ja nu ska jag in på zumba bloggen en snabbis!

CU

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Aug 24, 2016 @ 09:08:49

  Kollade ditt saldo! Voj jumala ja nog kan det vara läge att vila lite
  Annars säger jag bara Larry, Larry….

  Ha det gott hela familjen 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: