Det märks!

Hmm det märks att jobbet startat, jag hinner inte blogga varje morgon! Usch jag som gillar att göra det just då. Jag har svårt att få tid till att göra det under andra tider på dygnet!

Jobbade som sagt igår, 3:e och sista dagen, var skit trött efter att jag kom hem så jag sov i 2 timmar. Det är intensivt med våra nya, det suger energi utav bara den men roligt är det! Tränade lite på mina koreosar, skulle vilja ha in två men jag vet inte hur det sitter, jag var så himla trött igår så det blev nästan pannkaka av allt. Nå får se, ska köra mer på dom idag, kanske det går bättre när man är piggare. Men sitter de inte så blir det bara den jag från början planerat ta in.

Jag har haft ont i nacken igen i flera dagar, det kommer mellan varven. Jag har ju problem med lederna, vad det då är är en annan femma. Jag har fått oliak bud av olika läkare, bechterews är en, reuma är en annan och den tredje är att min crohns har sattit sig på mina leder. Nå något åt det hållet är det och de här sista dagarna har min kropp inte mått så bra, ryggen och nacken är stel utav bara fan. Jag har idag för första gången sen Maj startat dagen med en treo. Jag har slutat med dom, jag har i många år alltid startat dagen med en treo bara för att komma igång. Sen har jag alltid tagit en om jag känt mig seg eller bara trött. De är ju uppiggande! Men treo är skadligt på så många sätt, bla tunnar de ut blodet vilket jag märkte av. Om jag började blöda så forsade det hur länge som helst! Men de sista tio åren minskade jag kraftigt på intaget och nu har jag alltså inte tagit alls sen Maj… jo en tror jag i sommras då jag hade kanon ont i skallen.

Vi planerar hösten på Fysioteket, det blir en rolig höst, nytt schema från och med nästa vecka, Gratis prova på under vecka 36. Vi ska på föreläsning med vårt härliga Crazy Crew, Jesper Caron kommer till Haparanda och han föreläser om att lyfta sig själv. Det ska bli jätte kul. De säger att han är rolig, han är full av ahah upplevelser och berättar ut livet självt. Så det ser jag fram emot jätte mycket!

Ja ja nu ska jag skynda mig vidare, jag ska strax ner i tortyr kammaren igen! Jag har inte kunnat träna efter min kalender i och med att jobbet kom i vägen 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: