7år på WordPress

Vilken härlig dag det ser ut att bli. Och en annan ska jobba men men det går bra det med.Det är härligt att jobba när det är fint väder oxå.

Jag höll på med pooljox igår med, tog bort betongmattan vi har under, lät den torka och hängde upp den. All markisolering är borta och uppställd i friggebodan.Sen sköljde jag av presenningarna från den ena sidan, idag blir det resten och så ska de torka och vikas undan. Men om det fortsätter så här och solen kommer fram så torkar det snabbt och vi får undan dom. Fast det är så jävla äckligt att hålla på där, det är så mycket djur!!! Jag som hatar kryp, ni vet det är fuktigt och blött, mörker så där finns mask, sniglar, tusenfotingar och fan och hans moster! En jätte stor skalbagge hittade jag igår, usch den var inte söt ska jag säga! Och ännu mer lär vi hitta idag!

Körde igenom mitt program igår igen, det är så tungt men fan vad härligt det är när man är klar! Man känner sig så nöjd med sig själv och för första gången på länge så måste jag säga att jag är nöjd med resultaten som börjar synas. Armarna börjar få former och detsamma med magen! Det känns bra. Så jag fortsätter träna!

Jag la upp lite nytt under anmälningar och i bloggen på zumba sidan så gå in där och kika. Jag fick äntligen klartecken på lokalen för Gold så det blir kanon. Fast hösten känns lite som, hur tusan ska jag hinna med allt???? Nå jag älskar när livet går i 200 blås men inte hur länge som helst, lite måste man hinna varva ner oxå 🙂

Savannah och jag hade lite Vampire Diaries igår, Damon och Bonnie blev fast på ”andra sidan” precis när han och Elena bestämt sig för att börja om igen. Fan jag som vill att de två ska vara tillsammans, han är mycket roligare än tråk Stephan! Så får se hur de ska få ut dem därifrån då. På nått sätt går det annars är ju serien slut! Vi är på säsong 5 och de spelar väl in 8 nu eller nått sånt så ut kommer de ju därifrån. Hehe det är en ungdoms serie men nu har ju ungen fått mig fast att titta på den. När man väl börjar titta så måste man ju vet hur det går!

Idag har jag bloggat 7 år med WordPress fick jag just meddelande om. Tiden går fort när man har roligt. Jag hade ju min andra blogg på blogg.se. Får se tror jag bloggade 2 år med dom. Så mitt bloggande har några år på nacken. Och jag försöker faktiskt blogga så gott som dagligen, då jag jobbar morgon blir det inte men annars. Jag vet att jag haft perioder då jag bloggat mindre. Men i stort sett så gör jag ialf ett inlägg varje dag., intressantare än så är inte mitt liv

Ja ja nu ska jag vidare i etern…. måste hinna gå igenom lite koreosar innan jobbet 🙂

CU

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Aug 20, 2016 @ 08:04:45

  Visst är det härligt att vi gamla ”tanter” oxå kan fastna i tonårsserier 😂 Har ni alla säsonger ? Vilken säsong tittar ni på nu ? Har ni sett true blood med Skarsgård ? Den fastnade jag i för nåt år sedan.

  Svara

  • wiccans
   Aug 20, 2016 @ 13:42:10

   Ja eller hur Åsa, ddt är ju så spännanse när man väl är inne i dom :)Kollar på Netflix o vi är på säsong 5 typ 19 avsnittet eller nått sånt. True blood nope den har jag inte kollat, men hört om den. Måste checka upp den 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: