Vars e solen?

Var är den utlovade solen och de 20 graderna som lovats? Inte här iallfall! Kollade just klart.se och den ska tydligen dyka upp på dagen runt 14! Ja ja hoppas det iallafall, tänkte hinna skura baksidan på poolen. Just nu är den inknölad i friggebodan. Vi monterade ner den helt igår efter rengöringen och vågade inte lämna ute den ifall det skulle börja regna, då hade vi haft hela proceduren med att få bort vattnet ur den igen! Nå vi hoppas på värme till dagen då.

Danne jobbar och resten av huset sover, hundarna var upp och sa godmorgon när jag steg upp, Ellen leker i sin bur men ungarna och de andra djuren sover än!

Båda hundarna har varit dåliga i magen…. vi bytte foder men det kan inte bara vara det, Danne rengjorde sköldpaddornas sand ute här om dagen och de var båda där och rotade runt bland skiten, vi tror de slukade nån skit och kanske nån gammal mat. Så mycket troligt är att de blivit dåliga i magen därför. Men det verkade räta ut sig igår kväll. Såg då inget mer spy iallafall.

Alla mina syrror var här igår lkväll och vi planerade mammas 80 års fest. Vi ska ju ploja lite, ha lite uppträdanden osv. Det blir en redig baluns för henne. Hoppas det blir kul för henne iallalfall. Hon lär vara trött men hoppas hon orkar.

Larry är fortfarande trött och har intagit ryggläge i sin bädd 🙂

wp-1471500986621.jpg

CU

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Aug 18, 2016 @ 10:57:51

    Hundar och foder är ett riktigt kapitel för sig 😊 vad ger du för foder ? Jag har aldrig bytt foder till någon hund, stackrarna har tuggat samma kulor hela livet 😂 bara bytt till senior osv. Fan vad tråkigt för dem 😊 men det funkar och dom äter, lite bajs å 1 gång om dagen. Då vet man att dom tar upp det dom behöver 👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: