Skit prat

Idag är jag ledig, det började bra med bara två turer och sen ledigt igen 🙂 Till helgen kommer våra killar, vad kul och se dom igen så jag kommer att jobba på ett annat ställe då.

Larry har ju hostat, lite då och då, något har suttit fast i halsen. Han har som försökt spy. Nå idag hade han spytt upp gräs, hoppas det är det som irriterat honom då. Han har varit dålig i magen, vi har bytt foder. Igår började jag titta honom i rumpan och se att ojsan där var det skit. Nå jag tog in han på toa och försökte rengöra…. det var bara och ta ner honom i duschen. Ja sa Danne, det här är nackdelen med långhåriga hundar, det fastnar allt i pälsen. Nåväl när han är bra i magen har vi inte de här problemet.

Jag hade zumba igår, 3 nya låtar, inkörda på några dagar, phuii men det gick! De satt, lite osäker i uppvärmningens 1a del men det gick.

Det här med att folk pratar skit om en…. jag är utsatt lite då och då av en person! Jag försöker att inte bry mig men när man drygar sig inför en massa andra människor, ljuger mig rakt upp i ansiktet osv, då blir jag less som fan, totalt avsaknad av hyffs! Kan man inte som vuxen bara låta andra vara? Om jag tex inte gillar någon så försöker jag att vara ordentlig då vi måste mötas men väljer helst att inte mötas. Om det finns saker jag inte gillar så gör jag inte dom och måste jag så försöker jag göra det bästa av det men jag försöker att undvika såna saker. Ja ja det är bara att skaka av sig feelingen!

9dd13b8b646e5c82dc79df2ac1cbd737
Ja ja nu ska jag vidare i etern. Höstigt ute, tänkte rengöra poolen klart idag, sätter på gummistövlar och hoppar i. Men det är så jävla kallt i vattnet nu fast att det bara är lite på botten! Men men det måste göras.

CU

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Aug 17, 2016 @ 08:59:42

  Bra där Anna, jag lånar den där bilden.
  Apropå hunden, vi började klippa Sigge redan från början. Hans päls blir ju riktigt krullig så det är enda sättet annars har han halva gärdet och mycket från skogen med sig in 🙂

  Svara

 2. Pian
  Aug 17, 2016 @ 11:20:22

  Bra skrivet Anna:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: