Nu börjas det!

Ja ja idag är min semester slut, 5 veckors ledighet är över….. jag har lite blandade känslor över det. Samtidigt som det känns som om jag skulle behöva få vila ut mer så blir det skönt att komma tillbaka i normala gängor igen.

Regnigt och tråkigt väder, kallt och rått. Men de har lovat varmare under veckan. Jobbar till helgen så hoppas det blir bra väder då. Det är som skönt att få åka ut och grilla, vara i skogen och göra lite annat. Regnar det så blir det ju mest att sitta inne! Det är ju ingen höjdare, tiden blir så lång då.

Nu ska jag gå igenom mina nya koreos, zumba fitness imorgon!!! Sen ska jag ut på baksidan, jag har kvar en massa pinnar och kvistar från rosenbusken mitt på gården kom jag på. De måste bort. Tror Larry kan ha en tagg eller nått fast i halsen, han hostar, inte som när de har kennelhosta utan han hostar till några gånger och sen försöker han spy. Han gör så några gånger om dagen, vi måste väl gå till veterinären om det inte slutar. Stackars lilla Larry ❤

Usch jag mår inte så bra. Jag har haft ont i huvudet i flera dagar, tror jag dricker för lite igen. Måste öka vatten mängden, när jag drack minst 2 liter om dagen hade jag aldrig ont i huvudet. Eller så har jag ångest inför jobbet 🙂

Nä nu ska jag in på zumba bloggen en sväng!

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: