Sista dagen

Sista dagen på min semester startar nu! Imorgon bär det av till jobbet igen…. ja ja det är väl bra det med!! Det har varit skönt att vara ledig men det ska bli skönt att komma tillbaka i vardagslivet med.

Vi var ut och åt hela högen igår, ja nästan iallafall, Jonathan, Nette, Alexander och tjejen, Petra och Janne med familj var inte med, men annars alla andra som bor här. Vi for på Umppi tunneli, de har bra mat men servicen är väl inte den bästa. Det tar tid, sen är det lite olika varje gång du beställer samma maträtt. Lite synd men annars helt ok mat.


Jag och Savannah hade ett maraton igen med Vampire Diaries, det blir alltid en 3-4 avsnitt varje gång. Nu har ungen fått mig oxå att titta på det! Jag har inte sett de 2 första säsongerna, tror jag började hänga med nånstans under säsong 3. Kanske jag måste kolla dom på nätet.

Idag ska jag ner och köra mitt program igen, jag riktigt längtar numer varje dag! Igår körde jag mina nya zumba låtar, vilket är en hel del! Tar in 3 nya, en salsa och både warm up och cooldown. Jag brukar inte göra det men nu är jag så less på warm up 63 och den cooldown jag kör så det måste bli nytt! Jag har ju kört dom nu hela sommaren. Efter att jag kört igenom zumban några svängar så körde jag armar och mage, så kuuul!

Hösten på G och vi ska ha gratis prova på vecka på Fysioteket. Nytt schema under slutet av September, inte så många förändringar men det tillkommer ju lite fler pass.

Graderna står på 12 och inget regn just nu, men det är ju utlovat till dagen! Hade ju tänkt få poolen skurad men det vete fan, regnar det så ids man ju inte stå där ute!

Tog ju ner en boknings app till min zumba blogg. Den var gratis, bra tänkte jag, förstod ju att det skulle bli någon begränsning…. men att den inte gick att använda gjorde mig sur! Där lade jag ner mycket arbete och så när jag publicerar den på bloggen så går det inte att boka via den. Jo allt finns där, vilka pass, dagar och tider. Boka knappen lika så men när du trycker på den så får du felmeddelanden, den går inte att använda om jag inte börjar betala!! Och då måste du köpa ett år och jag skulle behöva den några veckor, höst och vår. Jag har ju ingen drop in utan du köper en kurs. Nå jag gjorde om allt och skrev in min mailadress som bokning istället. Checka in den på zumba bloggen.

CU

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: