Höstigt!

Vi har börjat ta bort den stora poolen, Danne tömde den igår och bara det nu inte börjar regna så ska jag börja skura den. Sen är det bara att låta den torka och vika undan! Usch vad trist det känns alltså, dötråkigt! Svårt att tro att för två veckor sen var det full sommar. Ja förra veckan var ju oxå varm en del dagar men det kändes att nu börjar vi gå mot slutet av denna sommar.

Idag hade vi tänkt ha lite familje spel och lekar (vi systrarna, alla barn och deras familjer) men det verkar inte bli väder för det. Det ska ju börja regna så vi tänkte att vi går ut och äter hela högen som vi brukar. Sen får vi väl fara hit och umgås och fika eller nått.

Sista dagarna på G, på Måndag börjar jag jobba…. nå hösten blir härlig och MYCKET att göra och ev lite nytt för min del på andra fronter än zumban, det ska bli så spännande 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: