Ekobadet

Idag tänkte vi åka upp till Ekobadet. Savannah är hos morsan och hon ska hem idag. Så vi åker upp till Övertorneå, vi möts på badet med Bejan och Pelle, badar, äter ute och sen hem igen. De åker till mamma för de ska vidare efter det sen.

Usch det var bara 13 grader ute trotts sol! Det var ju världens storm i två dagar, det har tydligen blåst över 20 i vindbyarna. Ja storm och storm men det blåste utav bara fan. Så vår värme blåste nog bort den med. Grannarna är ute med båten. De skulle kommit hem för 2 dar sen men de är fast i Kalix i någon liten hamn. De väntar ut vädret där. Idag blåser det än, men inte lika mycket så idag kan de nog börja komma hemåt.

Var på massage igår, så skönt, Nina tog mina ben. Underbart men jag blev helt slut efteråt, jag bara sov och sov. Jag var tydligen i behov av det, benen känns så bra. Igår var de tunga som fan men idag känns dom som nya 🙂

Ja ja sista semesterveckan är redan till hälften över….. usch då! Nå men hösten blir fin, mycket att göra både 80 års kalas, dop och mycket zumba.

Nu ska jag skynda mig ner och göra mitt nya lilla program sen ska vi ju iväg till Ötå

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: