Träningsvärk!!!

Har grym träningsvärk i mina armar och bröstmuskler!! Dels från min egen träning och dels från gårdagens Body Combat! Idag blir det mer träning, har ju mitt nya lilla program som jag tänkte köra ett tag nu.

Just nu 18 grader men ingen sol! Ser lite hotfullt ut över Finland, får se om de molnen kommer över hit. De brukar inte gå över älven. Då har vi nog lite åska att vänta! Fan jag har tänkt träna ute idag, skulle hoppas att det gick. Det är så skönt att vara ute.

Tänk om vi kunde ha ett utomhus gym uppställt någonstans längs strandpromenaden? Det skulle inte behöva vara så avancerat, några maskiner, lite mage/rygg, lite ben och lite armar. Någonstans att knyta fast din hund och jag lovar folk skulle stanna och träna en liten stund. Det skulle alla tjäna på, en själv i hälsa, när man börjar nånstans så blir man sugen att gå vidare kanske så småning om till ett indoor gym, arbetsgivarna skulle ha lite friskar människor, pensionärerna skulle vara friskare, sjukvården skulle få lite mindre belastning långsiktigt tänkt 🙂

Tänk va, vad underbart det skulle vara, vår strandpromenad skulle bli ännu mer användbar! Från april till oktober, november beroende på när snön kommer. Där skulle man kanske kunna knyta kontakter, sporra varandra, ha en liten utomhus utmaning lite då och då.

Sista semesterveckan på G…. nästan måndag börjas det igen. Jag har lie blandade känslor om det, samtidigt som det känns härligt att kunna vara ledig så saknar man rytmen i livet. Allt blir lite si och så när man bara är hemma. Så det ska bli skönt att få komma tillbaka till rutinerna igen.

Nå min höst blir fartfylld med mycket ZUMBA projekt så jag kommer nog inte märka av det så är det jul!!! Hur ska jag hinna med jul?

Nä nu över till zumba bloggen, det finns lite nyheter där 🙂

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Aug 08, 2016 @ 08:44:40

  Bra förslag, Anna. Finns ju något här i stan som arbetslösa har snickrat ihop, ja det kanske finns flera men den här visste jag om för att det har varit med i tidningen.

  Kör ett e-förslag hos kommunen, det skulle säkert få tillräckligt många underskrifter 🙂

  Svara

  • wiccans
   Aug 09, 2016 @ 07:38:30

   Jag har sagt om det i många diskussioner vi haft i debatt gruppen… kanske man skulle göra ett e-förslag….

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: