Hos fammo

Jag har haft äran att få vara med lilla Alicia på hennes första sova borta natt. Det gick kanon. Hon är ju så snäll. Vi var ute och gick med barnvagnen i 1 timme nästan. Sen kom vi hem, bytte blöja och jag gav henne vällingen. Hon rapade och såg ut att börja vara trött. Så vi gick ner i källaren, jag la henne i hennes babynest, låg brevid och tittade när hon joxade på med sina händer, mina fingrar, tutten, nallen och på 30 minuter sov hon som en stock!

Hon har sovit hela natten och sover än och klockan är 08, otrolig unge måste jag säga ❤

Idag har vi inga direkta planer. När hon väl stiger upp den lilla gumman så tänkte jag att vi ska ut och promenera en sväng, Savannah vill vara med henne i studsmattan så det får hon väl göra. Hon ville att hon skulle komma och prova ligga där inne med henne, det är ju rätt mysigt. Sen vete gudarna vad vi ska hitta på. De hade lovat ren till idag men det är ändrat till sol…. ja ja nog lär vi komma på något att göra.

Danne har dragit fram skotern igår, startat upp den. Den har inte gått på 3 år!!! Han har fyllt igen hålorna under den som Dessie och Nellie fixat! Jo det var hålor, Nellie började gräva där förra sommaren och Dessie hann fortsätta där i år. Det var garanterat en halv meter in under skotern alltså, bred och djup, hela rottisen fick plats där så djup var den.

Vi håller på att ta bort den gamla vedhögen som inte fick plats i carporten för två år sen, nu rymms den, sågar upp annat som skulle sågas, städar till runt det. Sen har vi en rosenbuske som ser för taskig ut, där har oxå hundarna varit och grävt sina hålor, så den ska bort, halva är död, de har förstört den. Så det ska oxå göras innan vi börjar jobba igen.

Nu känns det som om jag varit ledig länge, det har varit skönt, jag behövde det. Nu börjas planeringar inför hösten men det tar jag i den andra bloggen.

Hann precis blogga klart i zumba bloggen, nu börjar nog Alicia att vakna 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: